Ontmoet ons team!

Maak vandaag kennis met Sandra van den Eeckhout, onze docente Noors.

Een docent met een veelzijdige achtergrond

Sandra geeft al lang les. Oorspronkelijk was ze leerkracht op een basisschool. Later heeft ze zich gespecialiseerd als orthopedagoog voor kinderen met problemen en nu geef ze les aan volwassenen.

Ze heeft de docentenopleiding NT2 gedaan en dat heeft ze gecombineerd met haar Noors.

Ze heeft ook heel lang in Noorwegen gewoond, gestudeerd en gewerkt.

Talen leren

Talen leren is volgens Sandra belangrijk omdat je sneller contact kan maken met anderen, je makkelijker werk kan vinden en je jezelf ook meer thuis kan voelen.

Onderwijsfilosofie

De kern van lesgeven is voor Sandra het wekken van vertrouwen bij haar studenten. Het is belangrijk dat studenten zich veilig voelen, zodat ze de taal durven spreken en oefenen.

Volgens Sandra leren studenten het beste als ze zich fijn en veilig voelen. Wat zij ook belangrijk vindt, is dat studenten begrijpen dat iedereen fouten maakt bij het leren van een nieuwe taal.

De enige manier om te leren is door fouten te maken en ze te corrigeren. Dus als je een nieuwe taal aan het leren bent, maak je dan geen zorgen over het maken van fouten, spreek gewoon en blijf het proberen!

Advies

Een advies: je moet er veel tijd insteken. Natuurlijk is het leuk om les te krijgen, maar om de taal echt te leren, moet je er ook buiten de lessen om voldoende tijd aan besteden.

En ook: leer Noors. Het is zo’n leuke taal, de mensen zijn zo aardig. Als je een paar zinnen kan spreken, zijn de Noren ontzettend blij.

 

Net als al onze docenten is Sandra hoog opgeleid. Ze heeft een uitstekende algemene ontwikkeling en is erg betrokken bij de student.

Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op taalgebied. Haar creativiteit en flexibiliteit staan garant voor tevreden klanten op elk niveau.

 

Talen leren doe je in Vught, bij

Instituut Jeroen Bosch