Ontmoet ons team!

Maak vandaag kennis met Mark Peart, één van onze docenten Engels.

Een docent met een veelzijdige achtergrond

Mark is een Engelsman die sinds 1995 in Nederland woont. Hij begon zijn carrière als gymleraar en maakte in 1998 de overtap naar docent Engels als vreemde taal.

Naast zijn werk als docent is hij ook beëdigd vertaler, wat een bijzondere vaardigheid toevoegt aan zijn profiel.

 

Engels leren

Engels is volgens Mark een gemakkelijke taal die communicatie en verbinding wereldwijd vergemakkelijkt. In Nederland is Engels voor velen de standaardkeuze geworden en is populairder dan Frans en Duits. Mark zet zich in om de Engelse vaardigheden van zijn studenten te verbeteren en zorgt ervoor dat ze effectief kunnen communiceren.

Mensgericht

Mark wordt gedreven door zijn passie voor het werken met mensen. Hij gelooft in een mensgerichte aanpak. Hij begint al zijn trainingen met een persoonlijk intakeproces en stemt zijn lessen af op het individu. Hij richt zich op hun persoonlijke behoeften en doelen.

Marks motto is “adopt, adapt, improve”, voor hem zijn creativiteit en flexibiliteit van essentieel belang in het leerproces. Hij gebruikt liever “feed forward” dan “feedback” omdat hij gelooft dat leren een continu proces is.

 

Zoals al onze docenten is Mark een hoogopgeleide ‘native speaker’ en hij geeft uitsluitend les in zijn moedertaal. Hij beschikt over een uitstekende algemene ontwikkeling en is zeer betrokken bij de cursist.

Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op taalgebied. Zijn creativiteit en flexibiliteit staan garant voor tevreden klanten op elk niveau

 

Talen leren doe je in Vught, bij

Instituut Jeroen Bosch